December 29, 2013

cuti seminggu.. eh eh dah bertunang?

bonjour!

dah lama tak buat post baru. sebab dah lupa password.. mihmih :3
bosan bosan buat kije pon tak tau nak buat ape dah, so curik masa tuk berpikir jab.. dah cuba patploh kali baru boleh bukak blog nih. apelaaa..

sebenarnya masih dalam mood terkejut. aitu amik cuti seminggu, saje je nak lepak lepak ngan family. plus sepanjang tahun asyik kije je mak ayah terabai jadik amik cuti spend as much time as aku boleh la ngan dieorang. tup tup naik je kije, semua duk tanya.

"bila majlis? nak g majlis mek nie"
aku : eeh??

"oo cuti lama balik bertunang lah ye?"
aku : what? 
*fefeling orang key el cakap omputih*

"gambar tunang ade dop?"
aku : *blur*

"manee? nak tengok cincin tunang!"
aku : pengsan


haha.. ok bye!

oh tinggal bape hari je lagi nak naik pelamin 2014 =P


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...