May 06, 2013

cabaran pre konvo : backpacker

:')

semalam meriah meriah duk tunggu keputusan pru13 kawan A call.

"baca mesej tak"

aku blur

"ada hantar mesej? kejab nak bace"

dup dap dup dap dah. ingat posting kije. rupenya kawan A cancel nak pegi konvo. maknenya dengan tempat penginapan pengangkutan semua cancel. sebab nak stay rumah sepupu A. itu lah plan asalnye. dah la esok malam dah nak naik bus pegi amek jubah dah. ish. itulah ceritanye. call kawan B, cakap cakap and kata sepakat diambil. kita akan tetap pegi. SA tuh mesia lagi.. insyaAllah selamat :')

memula act macam xde pape, nak terjah SA camtuh je. rasa tak sodap hati try google cari hotel berhampiran uitm. tapi semuanye full booked okay.. hahaha gelak je mampu.. kihkih ..rasa marah? tak! sebab kita hanya merancang. cuma rasa terkilan sikit la. kalau tak rasa pape, tak normal la tuh hoi..

tetibe realise, dalam hidup ni kena sentiasa ada plan B. mungkin dengan pengalaman nie aku kan lebih bersedia nak pegi travel ke mana mana. hiks. jangan terlalu percaya semuanye akan berjalan lancar sebab mesti akan muncul masalah yang tak diduga. dan yang paling penting jangan mudah marah atau melenting. bertambah lagi pengalaman hidup aku..

#note untuk diri aku sendirik nih.. kuikui.

pernah tengok senyuman di kuala lumpur? hah camtu lah kami nanti :')


 jumpa di SA yeah!

3 comments:

Wani Sakri said...

u did it! u did it! pheww~ :D

ieda maris said...

i did it! i did it! yeay! =D

ieda maris said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...