September 21, 2012

21 y/o yoo!

hyep hyep!
selamat datang tahun baharu. 21 y/o you~~

dan yeah. dah bernafas selama 20 tahun dengan sempurna. tak pernah sesak nafas, short of oxygen. Allah swt telah memberikan kesihatan yang baik. Alhamdulillah :) terima kasih ya Allah swt..

dan selama aku hidup selama dah duplooooh tahun nie, tak ada pape yang aku rasa boleh dibanggakan. well.. setakat nie hidup aku masih menumpang belas ihsan ayah dan emak. masih tak mampu nak berdiri di kaki sendiri. miss my parents mucho aip! dan masih mak dan ayah aku tersenyum bila melihat aku.. alhamdulillah. aku masih dapat menatap ayah n mak aku. hadiah dari Allah swt =)

tapi walau betapa aku bahagia dengan hidup aku, masih dua benda yang membuatkan aku takut untuk menghadapi hidup. yang pertama itu aku boleh baiki lagi, insyaAllah tapi yang kedua itu memang aku dah tak boleh nak ubah. ape kemendennye? nope! rahsia tersisip rapi. hanya Allah swt sahaja yang tahu. bila aku ingatinya, mesti mengalir air mata. biarlah rahsia :) stop with that!




hadiah hari jadi? cukuplah dengan kehadiran mak dan ayah aku. hadiah yang tidak ternilai bagi aku. tak perlu hadiah yang banyak mahal mahal. cukup dengan kehadiran kawan kawan yang wish tak kira through handpone, facebook mahupun twitter. yeah. walau aku tak tunjuk tapi aku menghargainya! yup sangat hokay. tak payah nak touching. stop sedih! aku dah beli something special untuk diri sendiri. hehe.. tak sabar i~~ tahun lepas aku mitak mp3 abang aku bagi handpone. tahun nie mitak ape eh? ade cadangan? wee~~ ^__^


tapi hadiah dari kawan aku yang aku used to be soo rapat ialah hadiah paling special dari seorang kawan kepada aku. walau dia terlewat nak wish tapi ia quite touching la. die nyanyi lagu hepi bufday.. pastue die nyanyi semula sebab  kawan die nak maen gitar. tapi through handphone la. tq is! terharuuuu! friend forever hokay.. :') lepas tue dapat dengar ceramah agama free sikit.. korang hado? *orang nak bagi peringatan je lah. lol me* kawan tetap kawan. nothing can change that :)

however i really hope that someone wish my bufday.. hmm it sokay.. it's just my bufday.. not a big thing huh? paham..  Selalu ada pesan yang tak juga berani kita kirimkan, seperti halnya selalu ada perasaan yang pada akhirnya hanya untuk disembunyikan... =)

But perhaps you hate a thing and it is good for you; and perhaps you love a thing and it is bad for you. And Allah Knows, while you know not. - Al-Baqarah Verse 216

me. grow older
maris :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...