April 25, 2012

there is telepathy between hearts.

day 3/30 : your idea for perfect first date 

perfect first date.
wink wink
^_^


menunggu :)


aku seorang yang amat simple lagi banyak pimple di pipi. just kidding. haha. untuk seseorang yang nak jadi wink wink toing aku,  idea aku ialah :

♥♥ nak warna baju yang matching <--- macam budak budak lah ko nih :P

♥♥ pakaian mesti kemas, cun ohsem ah. biar terjejol sape yang tengok.  giler ah sape yang pakai serabai time first date. kompem pompuan bagi alasan tak nak couple dengan ko. patah seribu lah ko

♥♥ jangan memandai nak pakai baju wane hitam. hari len tape.   biar la ceria sikit. wane kuning ker, pink ker.. baju lelaki wane pink?? auw auw auw

♥♥ yang paling penting, date tuh kena kat umah aku. double date lah ngn mak ayah aku sekali :) amecam? bagus tak idea aku? 

♥♥ nak first date hari jumaat. ai jumaat ai aku lahir. penghulu segala hari. extra bonus si wink wink toing bila pegi masjid sekali dengan ayah ak. *cair* ah pape je la. yang penting aku suka ai jumaat. rehat pon lame ai jumaat nie.

♥♥ kena mitak kebenaran daripada mak ayah aku untuk die couple dengan aku.  weewiiit. sape yang buat camnie kompem janji aku tak kan jalin hubungan main main dengan die. hyeeee baby. erk

♥♥ lastly, die mestila pandai bermesra dengan ayah and mak aku. tak pandai cakap xpe sebab aku sebaliknya. tapi kena hormat orang tua, tak lokek bagi senyuman, berbudi bahasa sopan.

-----> kenapa perfect first date kena jumpa ibu bapa dulu? aku percaya pada satu je. kalau ayah n mak aku suka dan setuju, so aku akan setuju. sebab orang tua nih pandai tengok tau. susah lah nak explain tapi trust me. if ur dad/ mom say yes, just go on with it. if not, find another man. :)


p/s : rasa dah tulis panjang kemain abes dah idea yang ade tapi kenapa entry masih pendek. uhuks!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...