April 25, 2012

pissed off

okaaay. i'm pissed off.
fuh fuh fuyoo!  duk kat departmant accident & emergency (a&e)  nih sangat syoooooook. xde prescription yang nak kena buat terburu-buru. xde orang nak jerit name. bole duduk atas kerusi xde lah lenguh bagai nak tercabut kaki kehulu hilir cari ubat. pagi top up rak/ laci mane yang kurang. naek tengah hari je duk depan filling label kadang-kadang dispense sendiri. part dispense n aku cabut lari.  lack self confidence lol.

bak to the main topic. two days ago, some one said i'm mulu &(^@#. okaay fine. aku bole terima sebab memang aku nih jenis banyak mulut. ringan je nak bercakap senyum gelak ^_^. pastuh tadi terserempak dengan die tuh. mase tuh aku tengah berjalan sambil bersoal balas dengan pak cik dari office department. then die cakap ak berlagak. what the $%^.  memang aku nampak die tersangat nampak. tengok die pastuh terus tengok depan. wakaka. pastu die datang jumpa aku.

little conversation between aku n die 
die : amboi berlagak sekarang yea
aku : kalau saya tegur nati ade orang cakap saya mulut #$%^&
die : ala bergurau je cakap camtu. bla~~~
aku : bergurau pon ade limit die jugak. bla bla bla
die. saya MITAK MAAF bla bla bla~~
aku : diam terus blah. 

okaaay. aku nak tunjuk yang die mitak maaf je. tapi still ak rase marah. tau buat tau plak nak mitak maaf. bole tak pikir dulu sebelum cakap. dah dua kali okaay!


   

update : pada sesiapa yang terasa hati dengan saya, maafkan saya. i still lurve u as a friend :) *kecuali untuk orang yang saya ceritakan di dalam entry ini*

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...