February 05, 2012

shopim. terapi paling best bg gegurl..

shopim. best weyh. tambah best bila pakai jeans + baju t-shirt + selipar mesia aka jepun. keh keh keh.
sebenarny tak plan nak pegi jj tebrau, nak pegi larkin je tapi sebab3 yang buat spoil mood terus ajak cik wani pegi cs. die xnk tp die suggest ke jj tebrau. wee~~ walau mood dah spoil tp still dapat control muka dari tunjuk yang mood dah xde kan. tenkiu mak cik kiut itu.

then pegi cari ctah. binggo! ctah pom orait je. then bermula lah perjalanan ke jj tebrau dari larkin. 1st time naek bus mmg la kalut sikit. x tau nak naek bus mane. tp kiteorg slmt smpai jugak. kena mendaki bukit kecik baru sampai jj tuh =.=

sampai je. terus mood dtg balek. shopim! dan shopim dan shopim lagi. hampir semua kedai baju kiteorg masuk. kaki memang lah sakit tp dengan bantuan dari selipar mesia, xlah terase sngt. okie  aku lebih kepada window shopim je..


me
pegi mall macam nk pegi beli ikan kat pasar =/

n that day over. kiteorg bertiga. senyum. daki bukit. turun bukit. naek bus. sampai rumah. :)

# jodoh..?? someday,he is on the way 
okie.. stop talking. 

1 comment:

Wani Sakri said...

hihi best3! nk shopping lg~~ =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...