January 15, 2012

raye cina mesti la mau balik kampung maaa :D

jaybee to kaybee plez :D

hello peeps! silap silap... assalamualaikum.. nak bagi penuh lagi.. sila jawab :) tak jawab dosa, lau jawab mesti sayang aku.. huh! macam budak-budak baru belajar nak ngorat.. ish ish ish..

baca tajuk tengok gambar yes! yes! yes! yeay hati girang joget joget nyanyi lagu balik kampung. aku nak balik kampung. tiket dah ade, x yah beratur nak beli tiket. x yah beli guna online. itu namenye rezeki. beli yang wani punye! yes. rezeki aku :) walaupun cuti baru nk mitak. nak mitak. tak mitak lagi. borang tak isi lagi. kawan tak pujuk lagi suh jadik pengganti time aku cuti. cik Him aka pengurus tak bodek lagi nak luluskan cuti. mak ayah tak diinform lagi bagitau nak balek. tiket dari kelate ke jb tak beli lagi. pusim pusim -.-

tapi aku tetap nak balik. akak aku balik. abang aku yang tengah balik. adik aku memang dah kat umah x yah balik. fuh macam tak lengkap kalau aku tak balik. ok abang aku yang sulung tak balik. lagipun aku dah pecah rekod. dah hampir 2 bulan setengah tak balik kg. seksa tau tak jupe mak ayah. nak skype tak reti -.-

entri ini bersifat panjang berjela dan terkeluar dari landasan. sila tarik nafas dalam-dalam sebelum sambung bace.
tadi chat dengan abg aku yang sulung tuh. memula cakap pasal kete. pastuh jodoh. die cakap pasal jodoh aku. malu sekejab blushing-blushing palsu padahal gumbira kemain. pastuh cakap pasal balik kg. die suh balik dengan air asia now everyone can fly.. chisplatin betol!mahaaal yooou tambang die. dah la adek die ade RM2.70 je dalam wallet.. yea.. hanya ade tuh je yang bertahan selama dua hari. nasib baik masak sendiri.. sungguh sadis :'(

semalam akak aku call. hari nie chat ngn abang aku. esok nak call mak. lusa nak mesej abang aku yang tengah. pastuh tulat aku nak mesej kawan baik aku. nak show off aku nak balik *tu pon lau dapat cuti *
& esok jugak aku dah kena sambung practikal. lusa practikal. tulat practikal. tulat tulat practikal. tulat tulat tulat practikal. pastuh baru balik kampung.. fuh penat sebut tulat tuh.ok nite!

wah ade orang rindu nak baca post sy :P

dah lama tak buat entry baru.. memang dah lupe akan kewujudan blog yang usang lagi comot ntahpapenih! tapi tiap3 malam je bukak -.- ok, ketandusan idea nak tulis entry sebenarnya.. sebelum tuh, assalamualaikum dan selamat hidup! pelik je selamat aku tuh.

okie dokie.. selepas tau ade orang sambil minum milo panas cica sekut kering di malam hari menunggu  entry terbaru, so aku decide nak buat entry at least once a week.. fuyoooo biar betik masak wane kunen aku nih!

okakutipu.. die menunggu di siang hari saje =.=
okakucakapbenar : sebelum bukak new post banyak je idea. bila dah bukak nak taip, semua dah hilang terbang ikut habuk bilik aku -.-

nak mandi! okbai :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...