October 28, 2014

larome slimming serum

bonjour!

haish kekok pulak nak menaip. dah tinggal hampir setahun. lau pregnant baby dah keluar nanes nanes dah ;) kali ni ida nak cerita pasal larome slimming serum


contoh botol larome slimming serum



larome di dada akhbar
suuuh suuuh lemak degil




ada double chin?
lengan besar paha besar?
strectmark?
perut buncit nau nau?
larome kan adaaaa daa







 area lemak degil berkumpul buat geng mak jemah
maka sini lah yang uols patut sapu





okay.. larome slimming serum idaman kalbu setiap insan.. mihmihmih

wassap ida 017-9177332

btw, ida ada  impian. nak buat shawl dan jugak jubah sendiri.. sambil sambil tu boleh la menggalakkan diri ida sndiri untuk memakai jubah.. tutup aurat.. shawl pulak yang besar tutup dada.. yay or nay? doakan ida =)


December 29, 2013

cuti seminggu.. eh eh dah bertunang?

bonjour!

dah lama tak buat post baru. sebab dah lupa password.. mihmih :3
bosan bosan buat kije pon tak tau nak buat ape dah, so curik masa tuk berpikir jab.. dah cuba patploh kali baru boleh bukak blog nih. apelaaa..

sebenarnya masih dalam mood terkejut. aitu amik cuti seminggu, saje je nak lepak lepak ngan family. plus sepanjang tahun asyik kije je mak ayah terabai jadik amik cuti spend as much time as aku boleh la ngan dieorang. tup tup naik je kije, semua duk tanya.

"bila majlis? nak g majlis mek nie"
aku : eeh??

"oo cuti lama balik bertunang lah ye?"
aku : what? 
*fefeling orang key el cakap omputih*

"gambar tunang ade dop?"
aku : *blur*

"manee? nak tengok cincin tunang!"
aku : pengsan


haha.. ok bye!

oh tinggal bape hari je lagi nak naik pelamin 2014 =P


June 09, 2013

tribal blouse and maxi dress to be sold!


tribal blouse rm 35 termasuk postage :)
sabah serawak please tambah 3 hengget lg.. hewhew

ready stock


ready stock

ready stock

ready stock

ready stock

tribal maxi dress
yang nie rm 50 termasuk postage
please add rm 3 bagi sabah serawak buyer

ready stock

ready stock

ready stock

ready stock

ready stock

ready stock

please please support my friend. dia baru mula nak bertatih dalam bidang perniagaan nie.
untuk lebih info boleh wassap ke no 017 9737978 


May 19, 2013

day 5/30 what makes you different from everyone else

mole aku bole?
tak pun gigi aku.. wakakaka

nice day. come to me lai lai

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...